[Diskografija ] Dejan Matić
01. Tople noći vreli dani
02. Sledeća
03. Bitanga i dama
04. Ona je moja
05. Lutka
06. Dobro je
07. Kako ne bi
08. 100 života
09. Zar nije bolje
10. Još dugujem ti noć
11. Ova ljubav baš preteruje
12. Tvoja sreća, moja tuga
[Diskografija ] Dejan Matić

2013 - 100 Života 

2010 - Evo mene

2009 - Sinonim za ljubav

2004 - Željo moja

2002 - Zaigraj

[Diskografija ] Dejan Matić

01. Dala si mi svega osim ljubavi

02. Oženjen sam

03. Idi tugo

04. Kume moj

05. Evo mene

06. Podstanar

07. A ja, a ja

08. Imam samo Boga za svedoka

09. Nema, nema je

10. Amanet